Se ledige stillinger, og bliv en del af vores team!

Roima er vokset meget på kort tid, men det betyder ikke, at vi er blevet en stor og usmidig virksomhed. Det er givende og meningsfyldt at arbejde med dygtige folk. En af vores kunder gav os for nylig rigtig positiv feedback: Roima-folk er allesammen virkelig gode!

– Miika, MES Solution Specialist –

Vores mål er at være den førende partner og bedste leverandør af løsninger til vores kunder inden for industri og logistik. Fordi vores væksthistorie fortsætter, er vi altid på udkig efter nye talenter til ekspertstillinger, softwareudvikling og projektledelse. Vores mange hundrede førende eksperter servicerer allerede over 300 virksomheder i Europa.
Vi giver vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig og dyrke deres fulde potentiale i et innovativt og internationalt miljø med udfordrende projekter, avanceret teknologi og de førende eksperter inden for området.

Vores forretning er baseret på langsigtede og værdiskabende partnerskaber med vores kunder. Vi er en organisation af topprofessionelle medarbejdere, og vi udfører vores arbejde effektivt, fordi vi arbejder tæt sammen. Som arbejdsgiver får vi ros for vores fleksibilitet, fordi vi gør det nemt for vores medarbejdere at kombinere arbejde og privatliv.

Vores medarbejdere arbejder primært inden for områderne planlægning, produktion og logistik. Vi servicerer især maskin- og udstyrsproducenter samt logistikområdet og relaterede forsyningskæder.

roima-circle-icon-green-150x150

Lær os at kende!

Hos Roima udfordrer vi os selv hver dag for at øge produktiviteten og lønsomheden for vores kunder. Det er ensbetydende med hurtigere produktion og bedre kvalitet af biler, vindmøller, røntgenmaskiner, føde- og drikkevarer og meget andet! De bedste resultater opnås med et entusiastisk og motiveret team. Få mere at vide om vores medarbejdere og spændende kundeevents og om vores effektive workshops hos vores kunder.