Opnå suveræn drift og kvalitet i fødevareindustrien

Fødevareindustrien er i konstant forandring. Virksomheder mødes af større og større krav til fødevaresikkerhed, bæredygtighed og sporbarhed både fra myndigheder og kunder, og globale pandemier og dyresygdomme giver nye former for udfordringer. For at kunne håndtere disse har virksomhederne brug for større agilitet, hurtigere reaktionsevne og øgede muligheder for sporbarhed. Variationer i produktionspartier og krav til sporbarhed stiller høje krav til fleksible og effektive planlægnings- og produktionssystemer. Moderne og digitale systemer gør det muligt at understøtte alle arbejdsopgaver i driften til trods for hurtigt skiftende forhold og afvigelser.

roima-circle-icon-green-150x150

Nå nye højder med Roima’s løsninger til fødevareindustrien

Roima har over 100 års samlet erfaring og knowhow inden for fødevareindustrien. Roima’s løsninger kan understøtte flere anlæg og giver fødevarevirksomheder målbar indsigt i udnyttelsesgrader, som kan udnyttes til faktabaseret produktionsstyring, produkt- og processporbarhed, kvalitetsstyring samt effektiv optimering af materialeflow.

Roima’s løsninger til fødevareindustrien omfatter visuelle værktøjer til planlægning af medarbejderressourcer til fabrikker og logistik, hvilket gør det muligt at sikre en præcis balance mellem udbud og efterspørgsel og opnå nøjagtig sporbarhed. Lang erfaring kombineret med den nyeste teknik og agil udvikling gør Roima til en værdiskabende partner for alle virksomheder inden for fødevareindustrien.

null

LÆS MERE

Procesindustrier

Intelligente løsninger, der transformerer den måde, du driver din fabrik på

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

Jan-Erik Mattsson

Industry Director, Food&Beverage

jan-erik.mattsson(at) roimaint.com

+358 400 890 072

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.