Styrk lønsomheden i engrosvirksomheden med effektiv logistik og lagerautomatisering

Uanset hvilken type engroshandel du er beskæftiget med, er effektiv logistik nøglen til virksomhedens succes. Gennem lagerautomatisering ekspederes dine kunders ordrer hurtigt, mens lagerstyringssystemet sikrer, at dine lagerbeholdninger er opdaterede og administreres effektivt. Ved hjælp af Roima’s intelligente løsninger har du altid lagersaldoen i realtid, og alle automatisede systemer styres effektivt, så du udnytter det fulde potentiale i din forsyningskæde.

roima-circle-icon-green-150x150

Boost din engrosvirksomheds leveringssikkerhed og indtjening med Roima's WMS-løsninger

Roima’s logistik- og lagerstyringsløsninger giver dig alt, hvad du skal bruge for at maksimere effektiviteten i din engrosvirksomhed. Vi har stærk ekspertise inden for logistikbranchen, moderne og brugervenlige skalerbare værktøjer og er passionerede for at løse kundernes forretningsmæssige udfordringer.

Med vores lagerløsninger kan du håndtere globale processer for flere lagre og flere kunder med samme standardsoftware, betjene forskellige automatiseringsteknologier og plukkeplatforme, og vores servicebaserede løsningsplatform muliggør brug af regelbaseret styring og Machine Learning. Få en omkostningseffektiv, modulopbygget implementering ved hjælp af Roima’s færdige værktøjer og koncepter, og skab mere værdi for dine kunder.

null

LÆS MERE

Logistik og detailhandel

Bedste viden om engrosdrift med effektiv SaaS

Se, hvordan globale engrosvirksomheder opnår gode resultater med Roima

Hos Roima har vi dokumenteret erfaring i at hjælpe globale engrosvirksomheder med at håndtere deres udfordringer og øge lønsomheden.

Maskun Kalustetalo Oy

Maskus IT-chef Samuli Skog, logistik- og IT-direktør Pepe Yli-Kaila og lagerchef Jarkko Riihola ser begejstret på fremtiden.
Roima-systemets moderne teknologi, skalerbarhed og ekstremt høje anvendelighed i produktionen kombineret med en virkelig velfunderet ROI-beregning overbeviste vores ledelse.
Pepe Yli-Kaila
Logistik & IT Direktør
Maskun Kalustetalo Oy

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

Arto Pellonpää

Account Director

arto.pellonpaa(at)roimaint.com

+358 50 314 1981

Petri Marttila_150x180

Petri Marttila

Account Director

petri.marttila(at)roimaint.com

+358 40 836 8897

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.