Optimer din effektivitet i dag, og bliv klar til fremtiden

Forsyningskæder inden for logistik og lagerstyring står på tærsklen til den næste automatiseringsfase. Faktorer som Industri 4.0, IoT og den stigende efterspørgsel efter effektivitet og omkostningsminimering vil komme til at spille en større og større rolle i fremtiden. Digitale økosystemer og platforme vil danne fremtidens servicebaserede løsninger og systemarkitektur. Selv om automatisering ikke vil kunne erstatte mennesker, vil den forbedre deres effektivitet gennem forskellige automatiseringsteknikker som f.eks. automatiske førerløse trucks (AGV’er), shuttlesystemer og robotter. Med intelligente løsninger kan du effektivt styre alle dine automatiserede systemer og udnytte potentialet i din forsyningskæde.

roima-circle-icon-green-150x150

Nå nye højder med Roima's løsninger til logistik og 3PL

Roima’s logistik- og 3PL-løsninger giver dig alt, hvad du behøver for at maksimere effektiviteten i din forsyningskæde. Vores avancerede løsninger kombineret med vores omfattende ekspertise inden for forsyningskæder og vores banebrydende integrationsknowhow gør det muligt for transport- og 3PL-virksomheder at drive den digitale transformation uden at sætte deres nuværende lønsomhed på spil. Med vores lagerløsninger kan du håndtere forskellige automatiseringsteknologier og plukkeplatforme, og vores servicebaserede løsningsplatform muliggør brug af regelbaseret styring og Machine Learning. Få en omkostningseffektiv, modulopbygget implementering ved hjælp af Roima’s færdige værktøjer og koncepter, og skab mere værdi for dine kunder.

null

LÆS MERE

Logistik og detailhandel

Den bedste viden om 3PL-virksomheder med effektiv SaaS

Se, hvordan logistik- og 3PL-virksomheder opnår succes med Roima

Hos Roima har vi dokumenteret erfaring i at hjælpe virksomheder inden for logistik og 3PL med at håndtere deres udfordringer og øge lønsomheden.

Transval Industrial Services

transval_1024x589
Et vigtigt element var, at Roima's repræsentanter var klar til at diskutere vores forretningsprocesser og -behov på forskellige niveauer i vores organisation. Det var jo til syvende og sidst de processer, der var årsagen til, at vi skulle have et nyt IT-system.
Jussi-Pekka Hoskari
Business Director
Transval Industrial Services

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

Arto Pellonpää

Account Director

arto.pellonpaa(at)roimaint.com

+358 50 314 1981

Petri Marttila_150x180

Petri Marttila

Account Director

petri.marttila(at)roimaint.com

+358 40 836 8897

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.