Ændringer i branchen kræver en ny type partnere

Post- og pakkebranchen gennemgår netop nu den største transformation i historien. Faldende brevmængder og stigende pakkemængder i e-handelen er de nye unikke omstændigheder. Megatrends forandrer forretningslandskabet og stiller nye krav til virksomhederne, som f.eks. brug af AI-baseret optimering inden for sortering og transport, Machine Learning og – ikke mindst – den eksplosive vækst inden for IoT/Internet of Things.

En perfekt digitaliseringspartner har solidt branchekendskab kombineret med de nyeste teknologier. Det gør Roima til en ideel partner for post- og pakkevirksomheder.

roima-circle-icon-green-150x150

Bring din post- og pakkevirksomhed op på et nyt niveau med Roima's løsninger

Roima har stor erfaring som leverandør af løsninger til post- og pakkesektoren. Vi har leveret mange vigtige og succesfulde projekter relateret til lagerstyring, styringslogik til sorteringsmaskiner samt Last Mile-styring og optimering af leverancer og pakkelogistik. Årtiers erfaring kombineret med de nyeste teknologier og en agil udvikling gør Roima til en værdiskabende partner for enhver virksomhed med aktiviteter inden for post- og pakkeområdet.

null

LÆS MERE

Logistik og detailhandel

Den bedste viden om 3PL-virksomheder med effektiv SaaS

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.