Find de bedste løsninger til dine forretningsbehov

Uanset om du har brug for løsninger til ressourceplanlægning, produktionsstyring, styring af produktlivscyklus, Machine Vision eller logistik, kan vi hjælpe dig. Vores omfattende produktportefølje og solide brancheekspertise dækker alle disse områder og den tilhørende behovsvurdering og procesrådgivning.

Vores gennemtestede produkter danner rygraden i vores løsningskoncepter. Gennem intelligent brug af vores egne og samarbejdspartneres produkter konfigurerer vores brancheeksperter den løsning, der bedst løser din virksomheds unikke behov.

Over 300 succesfulde virksomheder i Norden sætter deres lid til os. Er du klar til at tage del i denne erfaring?

roima-circle-icon-green-150x150

Over 300 succesfulde virksomheder i Norden sætter deres lid til os. Er du klar til at tage del i denne erfaring?

DELMIA Quintiq

DELMIA Quintiq hjælper dig med at optimere din virksomhed i hele forsyningskæden og understøtter også optimering af produktionsplanlægning, medarbejderoptimering, avanceret planlægning og skemalægning, ressourcer og processer i et enkelt planlægningsmiljø og på alle planlægningsniveauer.

Artificial Intelligence og Machine Vision

Ved hjælp af Artificial Intelligence og Machine Vision kan du træffe smartere og hurtigere beslutninger, forbedre kvaliteten, reducere spild og øge produktiviteten, så du øger indtjeningen og skaber en ny dimension af kundetilfredshed.

Roima WIRE

Roima har årtiers erfaring i at designe, bygge, udvikle og vedligeholde integrationer mellem systemer og operatører, og vores løsningsplatform Roima WIRE tilbyder flere muligheder for system- og operatørintegrationer som lettilgængelige løsninger​. Roima’s cloudintegrationer leveres som en tjeneste (iPaaS)​.

Azure IoT

Med en unik kombination af kompetencer tilbyder Roima dig de bedste komplette Azure IoT-løsninger og -tjenester. Ud over at være certificeret Microsoft-leverandør er Roima også AVEVA-anbefalet partner og OSIsoft Premier Partner.

Roima PreStudy

Roima PreStudy er den perfekte løsning, når du gerne vil gennemgå de udviklingstrin og teknologiløsninger, du har valgt, og sikre kontinuiteten i din virksomhed – eller hvis du vil specificere kravene til et komplet nyt og omfattende system til produktionseksekvering.

ROIWalk

Med vores rådgivningstjeneste ROIWalk hjælper vi dig med at vælge den løsning, der passer bedst til din virksomheds unikke behov og giver det bedste investeringsafkast. Efter ROIWalk har du en klar plan for, hvordan du udvikler din virksomhed – med prioriteringer, der er baseret på forretningsfordele.

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.