Vil du gerne træffe smartere, bedre og hurtigere beslutninger?

Søger du måder at forbedre kvaliteten og automatisere processer på?

Artificial Intelligence (AI) og Machine Vision er hurtigt voksende områder, der revolutionerer produktionslinjer og forsyningskæder ved at overtage anstrengende, simple og manuelle opgaver, hvor der oftere forekommer fejl, og ved at gøre det nemmere at træffe beslutninger baseret på data i realtid og forbedrede prognoser, registrering og målinger. Ved hjælp af AI og Machine Vision kan du træffe smartere og hurtigere beslutninger, forbedre kvaliteten, reducere spild og øge produktiviteten, så du øger indtjeningen og opnår en ny dimension af kundetilfredshed.

Forenklede og automatiserede processer

Færre menneskelige fejl og flere menneskelige ressourcer frigøres til mere relevante opgaver

Nøjagtige forudsigelser til velbegrundede beslutninger

Få ny indsigt og viden, så du kan optimere din virksomhed

Automatiser forretningsprocesser

AI-systemer kan konfigureres, så de kan håndtere repetitive digitale opgaver. Mange forskellige forretningsprocesser kan drage fordel af fuld eller delvis automatisering, fordi det betyder, at menneskelige fejl reduceres, og at der kan frigøres flere menneskelige ressourcer til mere komplekse og abstrakte opgaver.

Få indsigt gennem dataanalyse

Machine Learning-algoritmer er effektive til talknusning og til at finde mønstre og forskelle i store mængder af multivariable data. Ved hjælp af Machine Learning-løsninger er der altid et potentiale for at lære noget nyt fra eksisterende data og få ny værdifuld indsigt i din virksomhed.

Forudsig tendenser, og opdag afvigelser

En maskinlært model kan bruges til at forudsige fremtiden baseret på inputdata eller til at opdage afvigelser i nuværende eller tidligere værdier, så du kan spotte defekter eller spild, før de bliver aktuelle.

Øg effektiviteten med Machine Vision-løsninger

Machine Vision-systemer kan forbedre effektiviteten og kvalitetskontrollen drastisk. Vi opfylder vores kunders behov for målinger og kvalitetskontrol og udvikler nye instrumentløsninger sammen med vores kunder. Vi leverer projekter fra små enkle målestationer til mere omfattende systemløsninger.
roima-circle-icon-green-150x150

Lad os identificere dine behov!

Med vores rådgivningstjenester PreStudy og ROIWalk hjælper vi dig med at vælge den løsning, der passer bedst til din virksomheds unikke behov og giver det bedste investeringsafkast.

Se, hvordan virksomheder opnår gode resultater med Roima's løsninger inden for Artificial Intelligence og Machine Vision

Bolefloor

Bolefloor
Dette system leverer præcis det, vi har behov for. Det har gjort det muligt at producere denne type gulve i industrielt omfang. Uden denne teknologi ville vores forretningsmodel ikke være mulig. Førhen skulle adskillige snedkere bruge en uge på at producere 100 m² gulv – nu kan én mand gøre det samme i løbet af en dag!
Hannes Tarn
Partner & Udviklingsdirektør
Bolefloor

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

Pauli Komi

Industry Expert, Machine Vision

pauli.komi(at)roimaint.com

+358 40 739 3846

Johan Bäckman

Business Development Director

johan.backman(at)roimaint.com

+46 70 684 73 99

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.