Kræver dine kunder større variation og tilpasning af produkter?

Vil du gerne øge din produktivitet og forbedre evnen til at reagere på forretningsændringer?

Skalér din produktionsvirksomhed, maksimér det komplette potentiale, styrk lean-processer og tag bedre beslutninger. Med Roima’s løsninger til diskret produktion får du agilitet og effektivitet, fordi medarbejdere inden for forskellige områder som produktdesign, salg, forsyningskæde og service får mulighed for at arbejde sammen om hurtigere at skabe produkter og tjenester af høj kvalitet gennem ensartede processer, effektiv integration, analyser og digitale tvillinger. Roima giver dig modulopbyggede, konfigurerbare løsninger til diskret produktion leveret som SaaS eller On-Premise med integration til IoT og andre systemer.

Udvid dit produkttilbud i takt med kundernes behov

Med vores løsninger har du muligheden for effektivt at levere kundespecifikke og konfigurerede produkter.

Komplet digital proces

Vores løsninger giver dig en komplet digital proces fra konstruktion til fabriksgulv og omfatter også konsulentassistance og kundesupport.

Produktionsstyring i realtid

Reager hurtigt på alle ændringer, og skab tillid hos kunderne ved at tilbyde detaljeret information om dine produkter og råvarers oprindelse.

Modulopbyggede løsninger, der kan udvides i takt med dine behov

Uanset om din forretningsmodel er baseret på produktion efter ordre, produktion til lager, massetilpasning, projektproduktion, kontraktproduktion eller kundesupport og salg af reservedele, kan vores løsninger udvides i takt med dine behov.

Driv forretning med integreret salgs- og produktionsplanlægning (S&OP)

En ideel løsning til salgs- og produktionsplanlægning bør fokusere på at nå virksomhedens mål og give værdifuld information for at sikre, at dine planer er i overensstemmelse med virksomhedens strategi. I Roima’s løsninger til diskret produktion er processen for salgs- og produktionsplanlægning integreret i driftsstyringen, hvilket muliggør informationstransparens og effektiv forretningsdrift.

Effektiv styring af logistikkæden

Forsyningskæden er selve grundstenen i industrielle netværk. Roima giver dig en omkostningseffektiv, integreret og global løsning til styring af hele forsyningskæden til diskret produktion. Funktionaliteterne dækker alt fra indkøbsstyring til materialeflow i produktionen og suppleres med omfattende lagerautomatisering og logistikovervågning. Det giver dig konkurrencefordele, fordi gennemløbstiderne og forretningscyklussen bliver kortere.

Alsidig ændringsstyring

Styrk kvaliteten af dine produkter og tjenester ved at udnytte værdien i produktinformation. Vores løsning til ændringsstyring er specifikt designet til at muliggøre effektiv styring, brug og deling af produktdata og de tilknyttede processer og dokumentation gennem hele produktlivscyklussen og i hele dit samarbejdsnetværk.

Udnyt mulighederne for indtjening gennem hele produktets livscyklus

Kundesupport er et vigtig bindeled mellem en virksomhed og dens kunder. Den styrker kundernes engagement og øger potentialet for at skabe merværdi gennem produktlivscyklusydelser. Den er med til at opbygge stærke kunderelationer, forbedre kundetilfredsheden og -loyaliteten og er en potentiel kilde til lønsom forretningsdrift. Udnyt nye forretningsmuligheder gennem kundesupport og salg af reservedele ved hjælp af Roima’s løsninger til diskret produktion.

Integrer digital konstruktion med papirløs produktion

Gennem integration af konstruktions- og produktionsprocesserne sikres et smidigt og effektivt flow af opdaterede dokumenter, tegninger og andre tekniske informationer fra produktdesign til produktion. Roima’s løsninger til diskret produktion sammenkæder dine CAD-systemer, så du får effektiv styring af produktdata og et fuldt digitalt informationsflow fra konstruktions- til produktionsfasen. Desuden gør løsningerne det nemmere hurtigt at eksekvere ordrer på fabriksgulvet og sikre komplet kvalitetsstyring, samtidig med at transparensen øges på de forskellige trin i forsyningskæden.

Øg produktiviteten gennem avanceret ressource- og produktionsplanlægning

Ved hjælp af visuel og automatiseret produktionsplanlægning (Advanced Planning and Scheduling, APS) og papirløs produktionseksekvering (MES) på fabriksgulvet er det muligt at reducere dobbeltarbejde og spildtid, forkorte gennemløbstider og nedbringe produktionsomkostningerne, fordi ressourcer og materialer bruges mere effektivt. Ud over skifteholdsplanlægning har systemet integreret arbejdstidsrapportering til både fabriksproduktion og projektvirksomhed.

Få synlighed i realtid for hele driften

Nøglen til løbende forbedring er pålidelig og opdateret information. For at sikre fuld transparens i driften gemmes alle virksomhedsinformationer og -planer i realtid på samme sted. Når mængden af data vokser, er det afgørende, at man kan identificere de data, der kræves for at kunne lave hurtige analyser og træffe rettidige beslutninger. Med Roima’s løsninger til diskret produktion har du al nødvendig information lige ved hånden.

Effektiv integration med dit netværk af underleverandører

I det tæt forbundne produktionsmiljø, vi kender i dag, har produktionsvirksomheder brug for fleksible løsninger for effektivt og rettidigt at kunne styre og skalere deres virksomhed i hele forsyningsnetværket. Når alt fra produktkonstruktion og produktion til salg, lagerføring, punktlig levering og kvalitetssikring arbejder effektivt sammen, gavner det både leverandørerne og slutkunderne. Du får effektivitet og fleksibilitet gennem partnernetværk og outsourcing.
roima-circle-icon-green-150x150

Nå nye højder med Roima’s løsninger til diskret produktion

null
Roima FidaWare WMS Standard
null
Roima Enterprise Business Platform
null
Roima Lean System
null
Roima Product Information
null
Roima Aton PLM
null

Logia WMS & WCS

null
Roima Reporting
null
Roima OEE (Overall Equipment Effectiveness)
null
Roima Control Tower

Lad os identificere dine behov!

Med vores rådgivningstjenester PreStudy og ROIWalk hjælper vi dig med at vælge den løsning, der passer bedst til din virksomheds unikke behov og giver det bedste investeringsafkast.

Se, hvordan virksomheder opnår gode resultater med Roima

Beneq Oy

Beneq bruger Roima’s løsninger til diskret produktion inden for produktstyring og ressourceplanlægning via Roima Enterprise Business Platform.
Beneq fiilis
Takket være et funktionelt system til styring af produktdata ved vi altid, hvad vi har leveret til hver enkelt kunde. Konstruktionen og produktionen af udstyret styres også via systemet, helt ned til den mindste møtrik og bolt. Det ville ikke være muligt at konstruere eller designe udstyret uden sådan et system.
Jari-Pekka Tiesmäki
Vicedirektør, driftsudvikling
Beneq Oy

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

Kristo Turunen

Director, Lean System Sales

kristo.turunen(at)roimaint.com

+358 40 536 7637

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.