Vil du bringe din virksomheds logistik til næste niveau?

Lagerhoteller (3PL), post- og pakkesektoren og omni-channel-detailhandel står alle over for store forandringer. Logistik i forsyningskæden samt lagerstyring står over for den næste fase af automatisering. I post- og pakkebranchen falder mængden af breve, mens e-handelen oplever en hurtigt stigende mængde af pakker. I detailhandelen skaber den stigende tendens mod omni-channel-handel og drop shipping nye udfordringer, og inden for 3PL er det nødvendigt at indføre moderne teknologier til automatisering af lagerstyring som f.eks. AGV’er.

En perfekt digitaliseringspartner har solidt branchekendskab kombineret med de nyeste banebrydende teknologier. Med Roima’s løsninger til logistik og detailhandel er det muligt at automatisere processer og skabe synlighed i virksomhedens forsyningskæde i realtid ved at indføre IoT og kunstig intelligens både inden for 3PL & 4PL, post- og pakkesektoren samt detailhandel. Med Quintiq planlægningsløsninger er det muligt at planlægge og prioritere medarbejderressourcer og forsyningskæder og dermed undgå suboptimering af ressourcer i transport- og distributionscentre, og ved hjælp af AGV’er, robotteknologi og automatisering er det muligt at forbedre styringen af integrerede lageroperationer og dermed opnå omkostningseffektivitet.

Brancheerfaring

Vores omfattende brancheerfaring kombineret med de nyeste teknologier som f.eks. Machine Vision, Machine Learning, AI og IoT-funktioner gør Roima til den perfekte partner til dine behov.

Open Source-baserede løsningsplatform

Gennem vores Open Source-baserede løsningsplatform kan du opnå en agil udvikling, hvilket øger din proceseffektivitet og giver hurtigere afkast på din investering.

Hurtig levering med effektiv SaaS

Roima’s SaaS-løsninger muliggør en ekstremt hurtig implementering og hjælper dig med at fremskynde din digitale transformation.

Udnyt mulighederne ved effektiv Supply Chain Management (SCM)

Forsyningskæden er selve grundstenen i industrielle netværk. Med Roima’s omkostningseffektive, integrerede og globale løsning kan du effektivt styre hele din forsyningskæde. Funktionaliteterne dækker alt lige fra indkøbsstyring til materialeflowet i produktionen og suppleres med omfattende lagerautomatisering og logistikovervågning.

Få synlighed i realtid for hele driften

Nøglen til løbende forbedring er pålidelig og opdateret information. For at sikre fuld transparens i driften gemmes alle virksomhedsinformationer og -planer i realtid på samme sted. Når mængden af data vokser, er det afgørende, at man kan identificere de data, der kræves for at kunne lave hurtige analyser og træffe rettidige beslutninger.

Effektiv integration af dit netværk af underleverandører

Netværksforbundne virksomheder har brug for fleksible løsninger for effektivt og rettidigt at kunne styre og skalere deres forretning i hele produktions- og forsyningsnetværket. Når alt fra produktkonstruktion og produktion til salg, lagerføring, punktlig levering og kvalitetssikring arbejder effektivt sammen, gavner det både leverandørerne og slutkunderne.

Serviceaftale med én partner

Gør det nemt at introducere nye leverandører og produkter i din portefølje: I Roima’s løsning har du en klar serviceaftale (SLA) med kun én leverandør, og supporten skræddersys til dine behov, så du kan vækste din virksomhed på en smidig og problemfri måde.

Omfattende optimeringsfunktioner

Kernen i hele lagerprocessen er de funktioner, der understøtter opbevaring og lagerhåndtering. Det er vigtigt at sikre, at opbevaring sker optimalt i forhold til andre lagerprocesser. Styringen af automatiseret lagerudstyr og tilhørende integrationer er specielt vigtig i miljøer, hvor effektivitet ønskes gennem investeringer i automatisering.
roima-circle-icon-green-150x150

Nå nye højder med Roima's løsninger til logistik og detailhandel

Vores omfattende ekspertise og brede udvalg af løsninger sikrer, at vi sammen kan finde en løsning, der opfylder din virksomheds unikke forretningsbehov. Vores løsninger er baseret på den nyeste teknologi og er fuldt kompatible med hinanden, hvilket sikrer hurtig og problemfri implementering. Investeringen betaler sig fra det øjeblik, løsningen implementeres.

null
Roima FidaWare WMS Standard
null
Roima Transport
null
Logia WMS & WCS
null
Roima Control Tower
null
Roima WIRE
null
Roima CodeMaster
null
DELMIA Quintiq

Lad os identificere dine behov!

Med vores rådgivningstjenester PreStudy og ROIWalk hjælper vi dig med at vælge den løsning, der passer bedst til din virksomheds unikke behov og giver det bedste investeringsafkast.

Se, hvordan virksomheder opnår gode resultater med Roima's løsninger til logistik og detailhandel

Hos Roima har vi dokumenteret erfaring i at hjælpe virksomheder inden for logistik og 3PL med at håndtere deres udfordringer og øge lønsomheden.

Transval Industrial Services

transval_1024x589
Et vigtigt element var, at Roima's repræsentanter var klar til at diskutere vores forretningsprocesser og -behov på forskellige niveauer i vores organisation. Det var jo til syvende og sidst disse processer, der var årsagen til, at vi skulle have et nyt IT-system.
Jussi-Pekka Hoskari
Direktør
Transval Industrial Services

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Ulf Johansson

Head of Sales, Sweden

ulf.johansson(at)roimaint.com

+46 70 495 40 12

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.