Leder du efter bæredygtige forretningsfordele gennem digitalisering og Industri 4.0?

Vil du gerne opnå hurtig lancering af nye produkter, høj kvalitet og effektivitet gennem papirløs produktion?

Produktionsvirksomheder og fabrikker inden for procesindustrien står over for flere industrielle tendenser, der kræver investeringer i Smart Factory- og Industri 4.0-initiativer. En af disse tendenser er den stadigt stigende blanding af produkter og variationer med massetilpasning, hvilket kræver hurtig ændringsstyring, transparens i driften og god styring af planlægningsaktiviteter.

Roima giver dig de løsninger og den ekspertise, du skal bruge for at være opdateret med de nyeste tendenser inden for din branche. Opnå suveræn drift, og foretag løbende forbedringer gennem forbundne intelligente produktionsanlæg, digitale tvillinger og cloudtjenester kombineret med Roima’s ekspertise inden for procesindustri. Styrk din forretning og procesproduktion med digitaliserede og brancheførende “Best Practise” inden for kvalitet, bæredygtighed og ressourcestyring. Reducer spild med integrerede funktioner til forretningsplanlægning og materialestyring gennem hele værdikæden.

Reager på tendenser i branchen, og opnå konkrete forretningsfordele med Roima's løsninger til procesindustrien:

Øget omsætning

Øg omsætningen gennem øget produktivitet, reduceret cyklustid, hurtigere lancering af nye produkter og højere kundetilfredshed takket være bedre kvalitet og leveringspræcision.

Reducerede omkostninger

Reducer dine omkostninger til arbejdskraft, materialer, energi og ændringer gennem forbedret sporing, analyser og transparent rapportering af vigtige KPI’er, og få mere effektive arbejdsmåder og bedste praksisser. Bedre planlægning vil ikke kun reducere omkostningerne, men kan også øge produktivitet ved at fjerne flaskehalse.

Reducerede risici

Oprethold forretningskontinuitet og reducer forretningsrisici gennem valid og verificerbar produktinformation, moderne IT-infrastruktur og cybersikkerhed samt forbedret produkt- og proceskvalitet.

Kvalitative fordele

Få mere synlig og transparent information, standardiser bedste praksisser, få bedre beslutningsgrundlag, vidensdeling og medarbejdertilfredshed.

Roima's fokusområder inden for procesindustrien

ROIWalk

Roima’s ROIWalk-tjeneste gør det muligt at identificere Smart Factory-forretningsmuligheder i procesindustrien, finde flaskehalse i produktionen, vælge de bedste tekniske løsninger og optimere forretningsarkitekturen – alt sammen med det mål at reducere de samlede omkostninger (TCO).

Master Data Management (MDM)

Masterdata er grundlaget for alle Smart Factory-aktiviteter. Standardiserede analyser af masterdata, rensnings- og harmoniseringsprocesser muliggør effektiv implementering af standardiseret “Best Practise” og nye Smart Factory-teknologier.

Advanced Planning and Scheduling (APS)

Smart Factory-drift kræver en opnåelig plan. Advanced Planning and Scheduling gør det muligt at visualisere mål og arbejdsgange, optimere produktionsplanlægningen og udnyttelsen af ressourcer samt få det optimale ud af virksomhedens værdifulde aktiver.

Online overvågning og kontrol (HMI/SCADA)

Online overvågning og kontrol af automatisering i produktionen (PLC’er) samt proces og udstyr er grundstenen i Smart Factory. Online overvågning og kontrol inkluderer integration af automatisering og udstyr samt HMI- og SCADA-funktionaliteter. Disse funktioner muliggør synlighed, effektiv kontrol og dataindsamling samt lagring af alle procesdata fra alt produktionsudstyr, enheder og automatisering.

Artificial Intelligence, Machine Learning, dataanalyse og Machine Vision (AI, ML)

Machine Learning og Artificial Intelligence kan bruges til at opnå yderligere forretningsfordele, når data og informationer er fuldt tilgængelige og strukturerede. Avanceret dataanalyse kan hjælpe med at registrere korrelationer og udarbejde forudsigende forretningsbeslutninger baseret på de indsamlede data. Intelligent Machine Vision kan anvendes til indsamling af endnu mere avanceret produktinformation, f.eks. relateret til kvalitet.

Integration, IoT, visualisering, rapportering og digitale tvillinger

De aktuelle tendenser inden for Smart Factory, Internet of Things (IoT), industrielt internet og digitale tvillinger kræver en solid platform til dataintegration, hvor integration med alle former for automatisering og udstyr sker effektivt. Stamdata skal indsamles og struktureres inden for produktionsanlægget, afdelingen, linjen og udstyret, før de gemmes og overføres til skyen, Data Lakes eller historikdatabaser. Tilgængelige data med valid kontekst gør det muligt at skabe transparent visualisering, dybdegående rapportering og digitale tvillinger til alle dine produktionsanlæg.

Kvalitet og sporbarhed

Kvalitetsstyring er en integreret del af alle aktiviteter i produktionen. Kvalitetsstikprøver, målinger og rapporteringsopgaver bør indgå i medarbejdernes arbejdsbeskrivelser og være en integreret del af alle aktiviteter i produktionen. Registrering af komponenter, råvarepartier og alle kvalitetsdata som en del af en solid og kontrollerbar sporbarhedsinformation kan både bruges til at iværksætte øjeblikkelige foranstaltninger på værkstedsgulvet og til kontinuerlig procesforbedring.

Optimal udnyttelse af ressourcer (APM)

Smart Manufacturing gør det muligt at få mere ud af dine mest værdifulde ressourcer som f.eks. medarbejdere, procesudstyr, maskiner og lagerplads. Fastlæggelse af de rette KPI’er for ressourcerne efterfulgt af transparent måling, visualisering og rapportering af ressourcen kan bruges til at iværksætte øjeblikkelige foranstaltninger og løbende forbedring samt forebyggende vedligeholdelse for at øge ressourcernes effektivitet og tilgængelighed.

Lager og intralogistik (WMS)

Et effektivt lager og optimal synkronisering af intralogistikken med alle dele af produktionsdriften er en ekstremt vigtig del af alle Smart Factory-initiativer i procesindustrien. Effektiv modtagelse, lagring og plukning samt optimeret intralogistisk planlægning, ruteplanlægning og eksekvering muliggør højere effektivitet og reducerer de samlede omkostninger.
roima-circle-icon-green-150x150

Nå nye højder med Roima's løsninger til procesindustrien

null
Roima Enterprise Business Platform
null
AVEVA MES
null
AVEVA SCADA
null
Roima APS for AVEVA
null
Roima OEE (Overall Equipment Effectiveness)
null
Roima PreStudy
null
Artificial Intelligence og Machine Vision
null
Roima FidaWare WMS Standard
null
Logia WMS & WCS

Lad os identificere dine behov!

Med vores rådgivningstjenester PreStudy og ROIWalk hjælper vi dig med at vælge den løsning, der passer bedst til din virksomheds unikke behov og giver det bedste investeringsafkast.

Se, hvordan virksomheder opnår gode resultater med Roima's løsninger til procesindustrien

Valmet Automotive

Valmet-Automotive_bodyshop_panorama_cropped-scaled.jpg
Vi har vundet Daimlers tillid. Vores partnere har hjulpet os med at føre vores produktionsstrategi ud i livet. Roima er dog ikke kun en partner, men en integreret del af vores fabrik. De ved, hvad de gør, og er med os gennem det lange seje træk.
Pasi Rannus
Vicedirektør for produktion
Valmet Automotive

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

Antti Varis

Director, Process Industries

antti.varis(at)roimaint.com

+358 41 435 1730

Johan Bäckman

Business Development Director

johan.backman(at)roimaint.com

+46 70 684 73 99

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.