Opnå bæredygtige resultater gennem digitalisering

Roima’s mission er at gøre det muligt for virksomheder at opnå bæredygtige resultater gennem digitalisering. Det er vores mål at være en europæisk specialist med et holistisk syn og evnen til at levere løsninger inden for områderne planlægning og automatisering af forsyningskæder, intelligent produktion, produktlivscyklus og driftsstyring.

Vi øger produktiviteten gennem innovative automatiseringsløsninger, intelligent brug af digitale teknologier og løbende forbedringer. Vores eksperter er førende inden for deres områder og kan se på tværs af organisatoriske begrænsninger og intern silotænkning. Som kunde hos Roima kan du være sikker på, at vores eksperter finder den bedste løsning til dig – baseret på vores egne produkter eller produkter fra vores omfattende partnernetværk.

For os er det “True Intelligence”.

0
+
KUNDER
0
MEDARBEJDERE
0
LANDE
0
M
OMSÆTNING
roima-circle-icon-green-150x150

Roima’s løsninger:

null

LÆS MERE

Diskret produktion

Skalér din produktion, maksimér dit potentiale, styrk dine beslutningsprocesser og effektiviser din drift.
Gør det muligt for medarbejdere inden for produktudvikling, salg, forsyningskæde og service at arbejde sammen om hurtigere at skabe produkter og tjenester af høj kvalitet gennem ensartede processer, let dataudveksling, analyser og digitale tvillinger.
Modulopbyggede og konfigurerbare løsninger leveret som SaaS eller On-Premise med integration til IoT og andre systemer.
null

LÆS MERE

Procesindustrier

Muliggør driftsoptimering og løbende forbedring gennem forbundne intelligente fabrikker, digitale tvillinger og cloudtjenester kombineret med vores brancheekspertise.
Boost din virksomhed og produktion med digitaliseret og brancheførende Best Practice inden for kvalitet, bæredygtighed og ressourcestyring.
Reducer spild med integreret forretningsplanlægning og optimeret materialestyring gennem hele værdikæden.
null

LÆS MERE

Logistik og detailhandel

Brug vores logistikplatforme, IoT og AI til at automatisere processer og opnå synlighed i realtid i din forsyningskæde.
Planlæg og prioriter medarbejderressourcer og forsyningskæder for at undgå suboptimering af ressourcer i transport- og distributionscentre ved hjælp af Quintiq-planlægningsløsninger.
Opnå forbedret kontrol og reducerede omkostninger ved at anvende AGV’er, robotteknologi og automatisering til at integrere lageroperationer.

Når du vil skabe succes med Roima-løsninger, kan du altid regne med vores support – både nu og i fremtiden

Uanset om du har brug for løsninger til ressourceplanlægning, produktionsstyring, styring af produktlivscyklus, Machine Vision eller logistik, dækker vores omfattende produktportefølje og solide brancheekspertise alle disse områder og den tilhørende behovsvurdering og procesrådgivning. Vi har udviklet vores løsninger i samarbejde med vores kunder gennem årtiers godt samarbejde. Mere end 300 succesfulde virksomheder i de nordiske lande har valgt vores omfattende knowhow og banebrydende løsninger.

Vi taler samme sprog som dine medarbejdere, lige fra manden på gulvet til cheferne på direktionsgangen.

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.