Det hele begyndte med et behov: Hvor var det muligt at finde en partner, der kunne levere omfattende ekspertise og løsninger til digitalisering og optimering af hele logistikkæden fra ordre til levering – alt sammen under ét tag?

Der var mange software- og teknologivirksomheder på markedet, der servicerede produktionsindustrien, men de var relativt små og fokuserede hver især på nicheområder. Løsningerne til de forskellige led i logistikkæden skulle dermed indkøbes separat hos forskellige virksomheder, hvilket gjorde det vanskeligt at styre den totale løsning.

Industrien havde et reelt behov for en partner, der havde kapaciteten og ressourcerne til at hjælpe virksomheder med at booste deres produktion og optimere hele logistikkæden fra salg og konstruktion til forsyningskæde, produktion, logistik samt produktlivscyklus og service.

Roima Intelligence Inc blev grundlagt for at opfylde disse behov og for at skabe en partner, som kunne forsyne produktionsindustrien med alt, hvad den havde behov for – under et og samme tag.

The motivation behind the creation of Roima was the desire to create a partner from whom the manufacturing industry could get everything they need – all under one roof.

I praksis blev projektet skudt i gang i 2014 med etableringen af Roima Intelligence Inc..
Grundlæggelsen af Roima markerede starten på en historie med fokus på vækst. Siden starten med kun 30 medarbejdere og en omsætning på tre millioner euro, er virksomheden vokset i et enormt tempo: Både antallet af medarbejdere og omsætningen er tidoblet.

I dag kombinerer Roima solid ekspertise og gennemprøvede softwareløsninger fra otte virksomheder: finske Delta-Enterprise, Done Software Solutions, Lean Forward, Lean System, Modultek, danske LOGIA WMS samt svenske Sprymer AB og Part Trap AB, der nu er en del af Roima.

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.