For at føre vores vision ud i livet har vi udtrykt den i værdier, som skal guide os i vores daglige arbejde. Vores kunders konkurrencedygtighed er kernen i alt, hvad vi foretager os.

Kundesucces | Ansvarlighed | Givtigt samarbejde | Passion for produkter

Kundesucces

Hos Roima yder vi – som virksomhed og som individer – vores bedste for at gøre det muligt for vores kunder at høste fordelene ved deres digitale transformationsrejse. Vores mål er at gøre det muligt for virksomheder at nå bæredygtige resultater gennem digitalisering.

Ansvarlighed

Roima’s medarbejdere værdsætter ansvarlighed, og vi bygger vores relationer på tillid. Vi ved, at det er op til hver og en af os at få tingene gjort, og vi går forrest som et godt eksempel. Vi arbejder med stærk ansvarsfølelse, tillid og fleksibilitet både i forhold til at opfylde vores kunders behov og i forhold til at være en god arbejdsplads for vores medarbejdere.

Givtigt samarbejde

Det hele handler om teamet! Hos Roima arbejder alle kolleger sammen, både med hinanden og med vores kunder, for at skabe succesfulde resultater. Vi er ivrige efter at lære af hinanden og dele ud af vores viden. Vi ved, at et team kun kan vinde sammen gennem samarbejde.

Passion for produkter

I Roima udvikler vi vores løsninger i tæt samarbejde med vores kunder og partnere. Vores fantastiske løsninger er resultatet af mange års viden og erfaring og gør Roima’s kunder mere konkurrencedygtige – ikke kun i dag, men også på langt sigt. Roima’s løsninger skaber bæredygtige resultater gennem digitalisering.

Kontakt os!

Kontakt vores eksperter, så vi kan drøfte dine forretningsbehov og sammen starte din udviklingsrejse.

roima-circle-icon-green-150x150

Roima

Roima Sales Team

sales(at)roimaint.com

FI: +358 20 525 3100

SE: +46 21 12 22 50

DK: +45 72 14 40 20

Eller fortæl os om dine behov, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.